Clubavond - Elke 2e woensdag van de maand - 19:30 - 22:00

Elke 2e woensdagavond van de maand hebben we een clubavond. Tijdens deze avond is iedereen (leden en niet leden) welkom om langs te komen in ons clubhuis voor een gezellige avond.

 

 

Parawedstrijd - 12 Mei 2019 - 10:00 - 17:00

Nationale wedstrijd parachutespringen! Tijdens de wedstrijd kan er niet vrij gevlogen worden. Publiek is van harte welkom!

Na de wedstrijd mag er weer vrij gevlogen worden. 

 

 

Open dag - Donderdag 30 mei 2019 (Hemelvaartsdag) - 12:00 - 16:00

Ook in 2018 houdt Luchtvaart club Emmeloord haar jaarlijkse open dag. Op deze dag zullen de leden alles uit de kast halen om aan het publiek te demonstreren wat hun hobby allemaal inhoudt. Naast verschillende shows en demonstraties zullen er zo veel mogelijk bijzondere vliegtuigen en helikopters te bezichtigen zijn. Tevens zijn er genoeg leden aanwezig om informatie te geven en vragen van de bezoekers te beantwoorden. Iedereen is welkom!    

 

Sleeptreffen - 16 juni 2019 - 12:00-16:00

Een gezellige vliegdag. Geen competitie, maar gewoon lekker vliegen. Allen moet er een kabeltje tussen om naar boven te komen.

Opgeven kan via deze link

   

Fly inn (ovb) - Datum nog vast te stellen

Luchtvaart Club Emmeloord organiseert speciaal voor belangstellenden gratis vlieglessen. Onder begeleiding van een ervaren instructeur kun je zelf een paar rondjes vliegen om te ervaren wat de modelvliegsport inhoudt!